Maarten Vankan

Burgercommissielid

Penningmeester

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OVER Maarten Vankan:

Even voorstellen: Maarten Vankan 

Mijn naam is Maarten Vankan, geboren in 1983. Ik ben getrouwd en vader van 2 kinderen. Al mijn hele leven woon ik in Landgraaf, opgegroeid in Nieuwenhagen en tegenwoordig woonachtig in Schaesberg.

Al heel wat jaren ben ik werkzaam in de detailhandel in functies van verkoper tot manager. Sinds enkele jaren heb ik een backoffice functie waarin ik nog steeds binnen de detailhandel werkzaam ben. De ervaringen en contacten die ik hierbij heb opgedaan neem ik mee in mijn politieke carrière.

Altijd heb ik mij al geïnteresseerd in de politiek, met in het bijzonder de PVV waarvan de standpunten nauw aansluiten bij mijn politieke overtuigingen. Met name de zorg voor onze kinderen en ouderen, onderwijs, het behoud van onze (Limburgse) tradities en de klimaathysterie zijn voor mij belangrijke punten.

Ik wil mij inzetten voor een veilig en leefbaar Landgraaf waar normen en waarden hoog in het vaandel staan met oog voor de Limburgse taal en tradities.

Bij de afgelopen Tweede Kamer verkiezingen in 2021 was de PVV in Landgraaf de grootste partij. Landgraaf is dus toe aan de PVV! Ik hoop in de toekomst als gemeenteraadslid het PVV geluid in de raad te laten horen.
Deel dit